Rólunk

 

Üdvözöljük a finoman.hu webáruházban!

Alapvető célkitűzésünk volt, hogy olyan termékek legyenek megvásárolhatók webáruházunkban, amelyekről elmondható, hogy  egészséges, minőségi és finom.

Folyamatosan bővülő kínálatunk jelentős részét képezik a szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft élelmiszer célú gabonáiból előállított GKFOOD termékek. Ezen belül a gluténmentes termékcsalád a Gabonakutató élelmiszer technológusainak több tízéves munkáját igazolja, miszerint a gluténmentes termékek is lehetnek otthonunkban könnyen elkészíthetőek és finomak.

A hidegen sajtolt olajok és a puffasztott cirok termékek azon túl, hogy a szegedi Gabonakutató fajtáiból készülnek, a feldolgozásuk, csomagolásuk is a Dél-Alföldön történik. Számunkra kiemelten fontos szempont a termékek előállítása során, hogy amit lehet helyben (Szeged környékén) végezzünk el, ezzel is csökkentve a termékek ökológiai lábnyomát.

Bízunk abban, hogy Ön is örömét leli termékeink fogyasztásában, azok otthoni elkészítésében.

Kellemes vásárlást, jó egészséget kívánunk!

Tamarix Magyarország Kft.

www.finoman.hu

Termékdíj 2020

 

A gluténmentes termékek külön erre a célra fenntartott üzemegységben és berendezésekkel történik. A szegedi Gabonakutató Élelmiszer-innovációs Labor garantálja a termékek tisztaságát és biztonságát.

BIZTONSÁGI NYILATKOZAT 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által meghirdetett

2020 „Év ÚJ Gluténmentes Terméke” verseny nyertese,

a GK Food gluténmentes lisztkeverék termékcsalád lett.

A rangos szakmai zsűri által megítélt elismerés a szegedi Gabonakutató Élelmiszer Innovációs-Labor kutatóinak és munkatársainak szakértelmét ismeri el.

A céllisztek újdonságnak számító előnye, hogy minden száraz összetevőt tartalmaznak, amire szükség lehet egy jó kenyér, palacsinta, kroket, nokedli vagy egy finom sütemény elkészítéséhez.

A lisztkeverékek döntő többségének alapjául a szegedi Gabonakutató által nemesített cirokfajták szolgálnak. A GK Food termékek megjelenésével nem titkolt célunk a szegedi Gabonakutató szakmai elismertségének növelése. 

Kóstolja meg Ön is!