Gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás diétában felhasználható termék 80%- kal csökkentett fehérjetartalommal a normál kenyérmorzsához képest
Összetevők: kukoricakeményítő, ivóvíz, sütőélesztő, porcukor, sűrítőanyag (xantán gumi), térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, glucono-delta-lacton), só.
Átlagos tápérték adatok
|
100 g termékben
|
Energiatartalom:
|
1548 kJ (364kcal)
|
Zsír:
|
0,4 g
|
amelyből telített zsírsavak:
|
0,1 g
|
Szénhidrát:
|
89 g
|
amelyből cukrok:
|
1,9 g
|
Fehérje:
|
1 g
|
Só:
|
2,3 g
|
Fenilalanin:
|
0,07 g
|
Tárolás: száraz, hűvös helyen.