Gluténmentes Mézespuszedli

Finoman.hu
Finoman.hu
2021.12.07 12:54
Gluténmentes Mézespuszedli

A gluténmentes mézes puszedli egy kicsit más jellegű aprósütemény, mint a megszokott mézeskalács. Puhább, omlósabb, puszedlisebb... nagyon finom! Az elkészítése pedig egyszerű.

Hozzávalók:
- 50 g margarin
- 50 g méz
- 50 g cukor
- 1 db tojás
- fél csomag sütőpor
- 1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
Elkészítés:
A margarint, cukrot és a mézet felolvasztottam, hozzákevertem a sütőport és a fűszert. Villával belekevertem a tojást és belemértem a lisztet. Habzsákba töltöttem és 20 db kis halmot nyomtam sütőpapírral bélelt tepsibe. Előmelegített sütőben 180 °C-on 12 perc alatt sült meg.