GK Food: a szegedi Gabonakutató termékei

Amennyiben Ön szeretné kialakítani gluténmentes étrendjét, vagy már gyakorolja azt, de változatosságra vágyik az étkezésben, próbálja ki a GK Food gluténmentes készliszteket. A diétában jelentős szerepe van az egyszerűen használható készliszteknek, amelyek segítségével könnyen elkészítheti kedvenc ételeit, finoman!

Ehhez nyújt segítséget a szegedi Gabonakutató Gk Food gluténmentes termékcsaládja: könnyen és gyorsan elkészíthető gluténmentes lisztkeverékek, alaplisztek, hidegen sajtolt olajak!  

A GK Food gluténmentes termékek gyártása külön erre a célra fenntartott üzemegységben és berendezésekkel történik. A szegedi Gabonakutató Élelmiszer-innovációs Labor több évtizedes kutatói és gyártói tapasztalata garantálja a termékek tisztaságát és biztonságát.

NYILATKOZAT 

Válogasson a Gk Food termékei közt, ahol gluténmentes lisztkeverékeket, alaplisztekethidegen sajtolt olajokat  és finom nasikat, reggeliző pelyheket talál! A termékekhez a szegedi Gabonakutató gazdag beltartalmi értékű, saját nemesítésű növényfajtáinak termését használja a gyártó.